A CT-vel végzett szűrés előnyei

Hazánkban a daganatos betegségek között a tüdőrák halálozási aránya a legmagasabb. A gyógyíthatóság alapvető feltétele a kórkép korai felfedezése A hagyományos tüdőszűrés elsődleges feladata a tuberkulózis korai felfedezése volt, a tüdőrák korai felismerésében azonban ez a módszer meglehetősen alacsony hatékonysággal bír.
A tüdőrák szűrésének napjainkban az egyetlen bizonyítottan alkalmas eszköze a mellkas alacsony dózisú CT vizsgálata. A magas kockázatú egyének - a korábban, vagy jelenleg is dohányzó 50 év feletti lakosok - évenkénti vizsgálata biztosíthatja a tüdődaganatok korai felfedezését és a gyógyulás esélyét. Az előbbieken túlmenően a 16 szeletes CT berendezéssel bármely testrész vizsgálatát el tudjuk végezni.

A mobil szűrőállomás az ország bármely pontján alkalmas prevenciós szűrőprogramok lebonyolítására a vállalati és az egészségügyi szféra szereplőivel együtt működve. Társaságunk a legmagasabb szakmai és etikai követelményeknek megfelelő, egyéni igényeket kiszolgáló, kiváló minőségű szolgáltatást nyújt :